Zwijsen voor school

Over ons

Uitgeverij Zwijsen is al meer dan 160 jaar een toonaangevende uitgever in het basisonderwijs. We behoren tot de top in onze branche in Nederland én Vlaanderen. Onze educatieve uitgaven ondersteunen kinderen in een doorgaande lijn bij het ontdekken van de wereld. Op de voor- en vroegschool, de basisschool én thuis.

Voor- en vroegschool (VVE)

Met onze totaalprogramma’s Uk & Puk en Puk & Ko voor peuterspeelzalen en kindercentra, bereiden pedagogisch medewerkers kinderen van 0 tot 4 jaar optimaal voor op de basisschool.

Basisschool

Leerkrachten benutten dagelijks onze methoden en ondersteunende lesmaterialen in de klas. In boekvorm én digitaal. Zwijsen biedt ruim twintig gerenommeerde titels in alle vakgebieden: taal, lezen, schrijven, rekenen en de kennisgebieden: geschiedenis, aardrijkskunde en natuur en techniek. Kent u Veilig leren lezen? Maar liefst 3 op de 4 kinderen leert lezen met deze methode. Schatkist? Dat is de meest gebruikte kleutermethode van Nederland. En Wizwijs verovert de kleine rekenaars. Ook onze andere uitgaven zijn niet meer weg te denken uit het basisonderwijs.

Thuis

Kinderen oefenen thuis spelenderwijs met wat ze op school leren dankzij onze educatieve en aantrekkelijke kinderboeken, tijdschriften, spellen en apps. Bekende uitgaven zijn onder andere Rompompom, Maan roos vis, Bolleboos, Zoeklicht Dyslexie, de Magnetische letterdoos en de Letterlegger app. Bekijk het complete overzicht.

Kansrijke basis voor succes

Met onze kleurrijke en innovatieve uitgaven prikkelen we de nieuwsgierigheid die elk kind van nature heeft. Zo helpen we kinderen een kansrijke basis te leggen voor een succesvolle school- en werkcarrière.

Met Zwijsen brengt u leren tot leven!

Wilt u meer weten over ons aanbod voor de Vlaamse onderwijsmarkt, kijk dan op www.uitgeverijzwijsen.be.

Deel met anderen