Het Zwijsen partnerprogramma

Verdien extra budget voor uw school met het Partnerprogramma

Het nieuwe Partnerprogramma van Zwijsen is speciaal opgezet voor scholen en biedt u de mogelijkheid om extra inkomsten te genereren voor uw school. Iedere keer als een ouder via een banner of link op uw website iets koopt in onze webshop, bouwt uw school tegoed op. Met dit tegoed kunt u dan weer nieuwe boeken kopen of sparen voor spellen voor de jongste kinderen.

Zwijsen biedt ook voor thuis educatief verantwoorde boeken en spellen, die vaak naadloos aansluiten bij het lesonderwijs op school. Als school kunt u de ouders stimuleren om via uw schoolwebsite of e-mailnieuwsbrief deze producten te kopen in de Zwijsen-webshop. U kunt de ouders natuurlijk ook adviseren over de beste aansluitende materialen.

Meld u nu aan voor ons Partnerprogramma en ontvang gelijk een startbonus van € 20,-!

Hoe werkt het?

Deelnemen aan het Partnerprogramma is supersimpel: u plaatst een banner van Zwijsen (te selecteren op onze site) en/of tekstlink op uw website of in uw nieuwsbrief aan ouders. Op het moment dat een ouder via deze banner of link een aankoop doet in de Zwijsen webshop, ontvangt u een commissie van 5% over het aankoopbedrag van deze klant. Dus als ouders via uw school voor € 100,- aan extra materiaal voor thuis hebben besteld bij Zwijsen, hebt u een tegoed opgebouwd van € 5,-. Dit kan aardig oplopen!

Hebt u op die manier een tegoed opgebouwd van € 50,- of meer, dan wordt dit de daarop volgende maand aan uw school uitbetaald. U kunt dit bedrag bijvoorbeeld bij Zwijsen besteden aan producten uit onze webshop of www.zoleukislezen.nl. Buiten het plaatsen van de banner of tekstlink hoeft u dus niets te doen! Alles verloopt verder via Zwijsen. Wel kunt u ervoor kiezen om de ouders er meer op te wijzen, waardoor uw school sneller genoeg tegoed zal hebben om te besteden aan leesboeken, spellen of andere nuttige dingen voor de school.

Maandelijks informeren wij u per e-mail over het aantal bestellingen dat via uw school is gedaan en hoeveel tegoed u hebt opgebouwd.

Hoe meldt u zich aan?

Aanmelden is gemakkelijk. U hoeft alleen het aanmeldformulier in te vullen. Daarna wordt u automatisch doorgestuurd naar de pagina Kies uw banner. Hier kunt u uw gegevens invullen en een unieke code voor een banner genereren die u kunt plaatsen op uw site of in de digitale nieuwsbrief.

Het is belangrijk dat u de code niet wijzigt. Wanneer u de code op uw schoolwebsite plaatst, wordt de juiste banner of tekstlink op uw site geplaatst die de verkopen via uw school meet. Zo kunnen wij het aantal bestellingen registreren.

Meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen!

Aan welke producten mag ik het opgebouwde tegoed besteden?

Zodra uw tegoed minimaal € 50,- is, wordt het bedrag de eerstvolgende maand uitbetaald. U bent vrij dit te besteden op een manier die de school van pas komt.

Kan Zwijsen mij verder ondersteunen?

Wij zullen u regelmatig per e-mail tips geven om u te ondersteunen. Zo weten wij uit ervaring welke periodes voor ouders interessant zijn, zodat u daar ook uw voordeel mee kan doen. En wij kunnen u wijzen op bijvoorbeeld nieuwe producten voor thuis die aansluiten bij op school gebruikte lesmethodes. Wij kunnen u niet helpen bij het plaatsen van de code. Heeft u vragen, dan kunt u deze mailen naar partner@zwijsen.nl.

Mag ik naast een banner ook direct linken naar producten op uw website?

U mag zelfs linken naar specifieke producten of een deel van onze producten. Wanneer ouders bij u op het product klikken en bij ons een aankoop doen dan ontvangt u altijd 5% van het aankoopbedrag (excl. verzendkosten). Hoe meer u dit initiatief kenbaar maakt aan de ouders, hoe eerder de school het tegoed kan inzetten voor nieuwe leesboeken of spellen!

Zit ik vast aan een contract?

Nee, u kunt onze samenwerking op elk door u gewenst moment en per direct ingaand opzeggen door een e-mail te sturen aan partner@zwijsen.nl. De samenwerking stopt dan direct. U kunt ook gewoon de banner(s) van uw website verwijderen, de samenwerking stopt dan automatisch. De samenwerking schept voor u geen enkele verplichting. De door uw school opgebouwde tegoeden komen bij beëindiging van de samenwerking te vervallen.

Welke garanties heb ik als school?

Bestellingen gedaan bij Zwijsen worden zeer nauwkeurig verwerkt. De 5%-commissie over de totale omzet via uw school wordt maandelijks gerapporteerd aan u. De Zwijsen webshop is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg. Dit betekent dat ouders veilig kunnen bestellen en dat de bestelde materialen normaliter de volgende werkdag worden thuisbezorgd, mits besteld voor 14:00 uur.

Kunnen de ouders veilig kopen in de webshop van Uitgeverij Zwijsen?

Ja, zeker. De ouders kunnen zonder zorgen producten kopen in de webshop van Zwijsen. De webshop is aangesloten bij Thuiswinkel.org en wordt jaarlijks gecertificeerd. Onderdeel hiervan is ook de beveiliging van de webshop. Alle bestel- en persoonlijke informatie wordt beveiligd en versleuteld verzonden.

Wat gebeurt er wanneer een koper een gekocht product retourneert?

Indien een koper via het Partnerprogramma het product weer retourneert, wordt het weer in mindering gebracht op uw saldo, indien het al was bijgeschreven. Zo kan het in theorie gebeuren dat uw saldo na een maand lager is dan de maand ervoor.

Wat zijn precies alle regels als ik deelneem aan het Partnerprogramma?

U kunt de Algemene voorwaarden lezen om meer zicht te krijgen op de gedetailleerde regels en plichten.

Kan ik de banner op mijn website nog aanpassen?

Ja, u kunt op ieder moment de banner op uw website aanpassen. Ga hiervoor naar Kies uw banner, voer opnieuw uw schoolnaam en brincode in, klik op genereer en plaats de code van de nieuwe banner op uw website.

Wanneer krijgt de school het opgebouwde tegoed uitbetaald?

Wanneer u minimaal een saldo van € 50,- heeft opgebouwd, wordt het in de daaropvolgende maand automatisch uitbetaald.

Algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden van het Zwijsen Partnerprogramma.

Deel met anderen