Werken bij of voor Uitgeverij Zwijsen

Vacatures

Open sollicitaties

Open sollicitaties kunnen per e-mail of post gericht worden aan onze afdeling HR.

Uitgeverij Zwijsen
Afdeling HR
Postbus 805
5000 AV Tilburg

Na ontvangst van je sollicitatiebrief en curriculum vitae sturen wij je een ontvangstbevestiging en informatie over het verloop van de sollicitatieprocedure.

Over Uitgeverij Zwijsen

Uitgeverij Zwijsen is gespecialiseerd in educatief materiaal voor basisscholen en media voor kinderen van 0-12 jaar. Zij brengt een breed scala van producten die kinderen op school en thuis stimuleren en enthousiasmeren bij hun ontdekking van de wereld. In haar specifieke branche behoort Zwijsen tot de top. De bekendste uitgave van Zwijsen is de leesmethode Veilig leren lezen: meer dan 80% van de kinderen in Nederland en Vlaanderen leert hiermee lezen. Daarnaast verzorgt Zwijsen tal van uitgaven voor de consumentenmarkt die aansluiten bij wat kinderen in het basisonderwijs leren, zoals tijdschriften, spellen en educatieve apps van Rompompom en Maan roos vis voor leerlingen van groep 1, 2 en 3, en diverse leesseries, zoals Zoeklicht, Bikkels en Bolleboos, een serie leesboeken in abonnementsvorm.

Over WPG Uitgevers

Uitgeverij Zwijsen maakt deel uit van WPG Uitgevers.

WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep van multimediale bedrijven in Nederland en België, gericht op het rendabel uitgeven en exploiteren van relevante, kwalitatief hoogstaande producten en diensten die schoonheid en inzicht verschaffen. Tot de kernactiviteiten van WPG Uitgevers (Weekbladpers Groep) behoren het uitgeven van boeken voor de algemene markt door uitgeefhuizen als A.W. Bruna, De Bezige Bij, Querido en WPG Uitgevers België, het uitgeven van tijdschriften (onder meer Vrij Nederland, Psychologie Magazine, Happinez, Runner's World en Voetbal International) en het uitgeven van leermiddelen voor het primair onderwijs door Uitgeverij Zwijsen.Deel met anderen