Zwijsen plus, de beste start voor uw methode

Methode starttrainingen van Zwijsen Plus

Snel en goed aan de slag met uw nieuwe methode? Met een praktijkgerichte starttraining haalt u het beste uit uw educatief materiaal. Een training duurt ongeveer twee tot drie uur.

Werkt u al wat langer met een methode? Vraag dan naar onze begeleiding op maat.

Voor welke methoden?

U kunt een starttraining volgen voor Schatkist editie 3, Veilig leren lezen kim-versie, Estafette, Taal in beeld 2 (inclusief Spelling in beeld 2) en Wizwijs.

Inhoud van de starttraining

U krijgt inzicht in de visie en de leerlijnen van de methode. Daarnaast is er veel aandacht voor uw lespraktijk door onder andere in te gaan op lesvoorbereidingen, toetsen, observaties en het gebruik van de Leerkrachtassistent, Digiregie en de leerlingsoftware voor school en thuis.

Estafette, Taal in beeld en Wizwijs

De starttrainingen voor Estafette, Taal in beeld (inclusief Spelling in beeld) en Wizwijs worden verzorgd door experts van Zwijsen Plus én door erkende scholingspartners. Klik hieronder voor een overzicht van scholingsexperts per methode. Of vraag meteen een training aan bij Zwijsen Plus.

Veilig leren lezen kim-versie

De starttrainingen voor Veilig leren lezen kim-versie worden verzorgd door experts van Zwijsen Plus en door erkende scholingspartners. Volgt u een training via Zwijsen Plus, dan vindt die training plaats samen met leerkrachten van groep 3 van andere scholen op verschillende locaties in het land.
Lees meer over de starttrainingen van Veilig leren lezen >
Bekijk het overzicht van data en locaties >

Geeft u de voorkeur aan een training op school? Neem dan rechtstreeks contact op met een van de erkende scholingspartners van Veilig leren lezen.
Scholingspartners Veilig leren lezen >

Schatkist editie 3

De starttrainingen van Schatkist editie 3 worden verzorgd door experts van Zwijsen Plus en door erkende scholingspartners. Volgt u een training via Zwijsen Plus, dan vindt die training plaats samen met leerkrachten van groep 1 en 2 van andere scholen op verschillende locaties in het land.
Lees meer over de starttrainingen van Schatkist editie 3 >
Bekijk het overzicht van data en locaties >

Geeft u de voorkeur aan een training op school? Neem dan rechtstreeks contact op met een van de erkende scholingspartners van Schatkist.
Scholingspartners Schatkist >

Begeleiding op maat

Werkt u al wat langer met onze methode? Kies dan voor begeleiding op maat. De methodespecialisten van Zwijsen Plus helpen u graag verder. Zij bespreken met u de specifieke behoeften om een verdiepingsslag te maken in het werken met de methode. Ook kunnen zij nieuwe leerkrachten op weg helpen in de werkwijze en organisatie van de methode.

Meer informatie?

Neem contact op met onze klantenservice.

 

Deel met anderen

 Starttrainingen van Zwijsen Plus

De beste start voor uw methode!

Dit zeggen leerkrachten


Over starttraining Taal in beeld

"Het vormt niet alleen een eerste aanzet tot het werken met de methode. Er zit ook een stuk diepgang in die je helpt bij het werken met de methode." Lees het hele interview

Over starttraining Estafette

"De starttraining was inhoudelijk gezien méér dan compleet." Lees het hele interview

Over starttraining Wizwijs

"Als je hoort en ziet hoe het werkt, pik je het veel sneller op dan wanneer je alles zelf moet uitvinden." Lees het hele interview